Tази година малко закъсняхме с обръщението към тези, които са решили да потърсят по-здравословна алтернатива за начина си на живот и тези, които ще продължат с кето.

И решихме да го публикуваме на страницата си, вместо във Фейсбук групата ни, както обикновено.

От началото на годината всички рекламни канали са залети с предложения за това как да отслабнем, как да ускорим метаболизма си, обещания за това колко килограма ще изгубим, продукти, които ще ни дадат тонус, енергия и сила.

Хиляди хора ще започнат да ги използват. И почти всички от тях в началото на 2025-та отново ще бъдат тук, в същата форма, със същите проблеми.

Защо ние не обещаваме нищо?

На първо място не е законно. На второ не е морално. И на трето- това зависи единствено и само от вас. Ние може да ви дадем начина, средствата и знанията си, но основната работа трябва да бъде свършена от вас.

На кого да вярваме?

Това отново зависи единствено и само от вас. Ние заставаме пред вас с това, което сме. Без филтри, без филъри, без ботокс, без лифтинг, без специален тренировъчен и хранителен режим за да влезем във форма в която да се снимаме или да отидем на море. Изглеждаме по един и същи начин през цялата година.

Причините някой да повярва в това, което правим и говорим са само две:

Външния вид не е просто самоцел или резултат от суетата ни. Той покзва как се чувства тялото ни като резултат от начина по който се храним.

Не става бързо, не става лесно, не става без усилия и НЯМА магически хапчета, прахове, добавки, чайове и т.н., които да ви помогнат да ускорите метаболизма си, да изхвърлите задържаната вода, да свалите килограми. В това пътешествие сте само вие и храната, която приемате.

Но разбира се, може да потърсите и други лесни начини. Но дали те работят?

Тук страхотните резултати от “кето” храненето струват само 43,99 евро за 5 снимки, които можем да си купим свободно в интернет и да подкрепим с тях рекламата си.

А тук ще се сдобиете с ново тяло само за 30 дни. Снимките отново са свалени от интернет. 

А защо да не изхвърлим излишната вода и да ускорим метаболизма? И отново подкрепяме тезата си със свалени от интернет снимки.

Изборът е единствено и само наш. Дали да бъдем това, което можем да сме или да продължим да търсим лесния начин, доверявайки се на “резултати”, които всеки може да купи в интернет за дребни пари.

Тази статия няма бюджет за реклама за разлика от горните продукти. Ако смятате, че това е правилния начин, молим да я споделите.