Моля, попълнете внимателно този въпросник.

Отговорите в него ще ни позволят да изготвим вашият хранителен план съобразен с потребностите от протеин, мазнини и въглехидрати според теглото ви, процента мазнини и физическата ви активност.

В това меню може да бъде включена всяка една храна, подходяща за кето хранене – яйца, месо, животински мазнини, зеленчуци, зрели сирена, ядки и кето десерти. Към всяко едно меню могат да бъдат добавени колаген и мазнини, като добавка за финно коригиране на макроса. 

Ще имате нужда от кухненски кантар, защото всяка храна трябва да бъде претеглена. Ние ще посочим количествата от всяка една храна, която трябва да консумирате, а вие трябва да ги претеглите и спазвате.

Всяко едно заместване, пропускане или добавяне на храна към менюто, което ще получите би могло да повлияе негативно на очаквания резултат.

Ние знаем, че съществуват много други хранителни режими, включително и такива базирани на кетогенното хранене при които храната не се претегля и изглеждат много по-лесни за спазване. Но повечето от тях са базирани на гладуване с хранене в определени часови интервали или ограничаване от определени храни. Ние избягваме този подход, тъй като от една страна се стремим да минимизираме лишенията, доколкото това е възможно, а от друга загубата на тегло да бъде контролирана, така, че тялото ви да не изпада в режим на пестене и да не се стреми да възвърне първоначалното си тегло. 

В случай, че решите да не ползвате магнезий, калий и МСТ масла, за да подпомогнете прехода, поне тези два фактора, трябва да са налични, за да се справите по-лесно с адаптационния период.

  • Сън 7-8 часа на денонощие

  • Липса на стрес – смяната на източника на гориво от глюкоза към кетони малко или много стресира организма

Отговорите на въпроси отбелязани с  * са задължителни. Ако пропуснете да дадете отговор на такъв въпрос анкетата няма да може да бъде изпратена. Върнете се и потърсете пропуснатия отговор за да можете да изпратите анкетата. 

Ако хранителната ви алергия е към храна, която е съвместима с кето храненето и е вероятно да бъде използвана в менюто, няма да можем да изготвим хранителния ви план.
При стриктно спазване на кето режим с калориен дефицит в зависимост от началното ви тегло се очаква да изгубите в рамките на 1 до 5кг през първите седем до десет дни. След това разумното темпо с което теглото ви ще намалява е 0.5-1кг на седмица. Загубата на тегло зависи и от много други фактори и обикновено не е линейна. В дългосрочен план ще има седмици в които теглото ви няма да се промени и такива в които ще изгубите 2-3 килограма. Желаната цел може да бъде и покачване на тегло и мускулна маса.
ВЪЗМОЖНО НАЙ-ТОЧНОТО ОПРЕДЕЛЯНЕ НА ПРОЦЕНТА ТЕЛЕСНИ МАЗНИНИ Е ОТ ИЗКЛЮЧИТЕЛНА ВАЖНОСТ. ПРИ ПОГРЕШНО ВЪВЕДЕНА СТОЙНОСТ Е ВЪЗМОЖНО МЕНЮТО ДА НЕ ДОВЕДЕ ДО ЖЕЛАНИТЕ РЕЗУЛТАТИ. За да определите може да използвате снимките на страницата с кето калкулатора. За по-голяма точност е желателно да ни пратите ваша снимка по бански. Снимката ви по никакъв начин няма да бъде споделяна.
Моля, отбележете, ако желаете меню без месо с изключение на риба и морски дарове. В него ще бъдат включени, също така яйца и сирена. Ако желаете стандартно кето меню. моля изберете "НЕ".
Ще ви позвъним за да направим някои уточнения
Изготвянето на вашия план ще отнеме около пет работни дни, след получено плащане.

В него ще бъдат включени обичайните за кето храненето храни (яйца, месо, риба, животински мазнини, зрели сирена, кашкавал, пресни и ферментирали зеленчуци, ядки и др.) в количества съобразени с конкретните нужди, които ние ще изчислим за вас след попълване на въпросника. Към всяко едно ястие могат да бъдат добавени колаген или мазнини за финно коригиране на макроса.

ПРЕДИ ДА ИЗБЕРЕТЕ ТОЗИ ХРАНИТЕЛЕН ПЛАН, МОЛЯ ДА СЕ УВЕРИТЕ, ЧЕ НЯМАТЕ ПРОБЛЕМ С ВСИЧКИ ХРАНИ, КОИТО МОГАТ ДА ПОПАДНАТ В НЕГО, ТЪЙ КАТО ТОЙ НЕ МОЖЕ ДА СЕ ПРОМЕНЯ И ХРАНИТЕ НЕ МОГАТ ДА БЪДАТ ЗАМЕНЯНИ.
ИЗГОТВЯНЕТО НА МЕНЮ НЕ ВКЛЮЧВА КОНСУЛТАЦИИ.

В него бихме могли да включим торти, сладоледи и други десерти приготвени с нискогликемични заместители на захарта и вкус идентичен или максимално близък до този на приготвените със захар.

Също така разполагаме с алтернативи на хляба приготвени със заместители съвместими с кето храненето.

Полученият хранителен план ще бъде изцяло съобразен с вашите: пол, възраст, тегло, физическа активност, процент телесни мазнини.

Следването му ще ви помогне да влезете в кетоза по най-лесния възможен начин без допускане на грешки и излишно удължаване процеса на адаптация.

При закупуването на хранителния план ще получите едномесечно меню, което ще съдържа меню ден по ден с посочени ястия, рецепти и хранителни стойности изчислени според вашите нужди и цели и напълно съобразени с резултатите от попълнения от вас въпросник.

В случай, че в един конкретен ден имате храни, които не обичате може да замените целия ден с друг от същата седмица. Разменяне само на едно хранене за деня с друго от различен ден не е допустимо, както и замяна на дни от различни седмици.